BYT UPP DIG TILL EN GRÖNARE LIVSSTIL

Alla vill vi dra vårt strå till stacken och börja leva lite grönare, men vissa sätt att bli mer miljövänlig är enklare än andra.

Genom att byta till en produkt från Electrolux Green Range kan du spara både vatten och energi – och verkligen göra skillnad. Faktum är att vi skulle kunna reducera koldioxidutsläppen med ungefär 20 miljoner ton om alla i Europa bytte ut sina gamla, ineffektiva produkter.

Alla Electrolux produkter med den gröna trädsymbolen är tillverkade med miljön i åtanke och leder oss framåt mot en mer hållbar framtid. Electrolux brukar kalla dem “energy lean”. De är energimärkta upp till A++ och vissa av dem förbrukar 35 procent mindre energi än en standardprodukt.

Det är även så att det kan vara små detaljer som är avgörande. Många av våra tvättmaskiner har numer s k Direct Spray-teknik, en innovation som reducerar vattenförbrukningen avsevärt och dessutom förbättrar tvättresultatet. Vi har också torktumlare med värmepumpsteknik, de reducerar energiförbrukningen med upp till 40 procent.