Ring oss idag

08 410 10 288

-

Tjänstens detaljer

1569060061686-600x800

Laga eller köpa ny vitvaror?

Laga eller köpa ny vitvaror? Alla vitvaror har en livslängd, men med rätt service och underhåll kan den förlängas betydligt och på köpet spar du så väl miljö som pengar i plånboken. Ofta är det en bra affär att anlita en reparatör av vitvaror i Stockholm. När du låter underhålla och reparera din vitvaror håller den längre, fungerar bättre samt drar mindre energi, därigenom minskar du även din klimatpåverkan.

RUT-avdrag vid vitvarureparation Viktigt att komma ihåg när du behöver reparera din vitvaror är att du har rätt till en skattereduktion på 50 procent av arbetskostnaden via RUT-avdraget. Sedan första januari 2017 omfattas reparation och underhåll av vitvaror i hemmet av RUT. De vitvaror som räknas dit är: Spis, ugn, mikrovågsugn Kyl, frys, diskmaskin Köksfläkt, spiskåpa Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, mangel RUT-avdraget gäller även dig som är hyresgäst men själv äger vitvaran ifråga. Meddela oss vid beställning om du vill använda dig av RUT-avdraget.

Service, reparation och underhåll. Vi utför service, reparation och underhåll.
Löpande serviceavtal för fastighetsägare eller privatpersoner Fastighetsbolag kan teckna serviceavtal med oss, vilket innebär att vi tre gånger per år kommer ut och ser över era vitvaror. Genom detta kontinuerliga underhåll förebygger vi att större skador uppstår. Tiderna för underhåll förbokar du för hela året. När du som privatperson anlitar oss hjälper vi dig med felsökning, råd kring samt reparation av din vitvara.

Behöver du hjälp att laga eller installera din nytt vitvaror? Vi hjälper både privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar, kommuner, fastighetsbolag med flera. Ingen kund är för stor eller för liten. Dina behov och önskemål är vårt fokus och du kan alltid känna dig trygg med att dina vitvaror är i goda händer.